Thuis opladen

Moeiteloos thuis opladen met Stream@home

Specs

  • 2x 1,4 kW - 22 kW power range
  • RFID built-in reader
  • MID certified kWh meter
  • RCD A / RCM B protection
Stream
electricea - Stream
Electricea - laadstations voor bedrijven

Altijd en overal toegang tot uw gegevens

Onze app

Real-time toegang tot je verbruik

Met onze vernieuwde mobiele app heb je altijd en overal realtime toegang tot informatie over je laadpas. Je kunt eenvoudig zien waar je kunt opladen met de Electricea laadpas, checken of er laadpunten beschikbaar zijn en het geldende tarief bekijken. Blijf op de hoogte van je laadactiviteiten en beheer je elektrische mobiliteit met gemak.
 

appstore download playstore download

Onze platformen

Onze consumentenplatforms

Het effectief beheren van je oplaadstations en -kaarten is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij onze geavanceerde beheerplatformen. Met onze intuïtieve en krachtige tools kunt u moeiteloos uw volledige oplaadinfrastructuur beheren. Vereenvoudig uw factureringsproces door gedetailleerde rapporten over laadgedrag en verbruik te genereren. Zo kunt u nauwkeurige kostentoewijzing, facturering en kostenanalyse uitvoeren voor uw werknemers of klanten.

login

@HOME

Laadoplossingen voor uw werknemers

Bied jouw werknemers de mogelijkheid om thuis moeiteloos hun elektrische voertuigen op te laden met onze praktische en handige laadoplossingen. Met onze thuislaadoplossingen zorg je ervoor dat jouw werknemers altijd toegang hebben tot een betrouwbare laadinfrastructuur, waar ze ook wonen.
 

offerte aanvragen

Electricea - Laadpassen
laadpassen

Laad je elektrisch voertuigen snel en eenvoudig op met onze handige laadpassen. Onze laadpassen geven jou en jouw werknemers toegang tot een uitgebreid netwerk van laadstations, zowel nationaal als internationaal. Met onze laadpassen krijg je de vrijheid en flexibiliteit om je elektrische voertuigen op te laden bij diverse laadstations. Dit zorgt niet alleen voor gemak, maar stimuleert ook de integratie van elektrische mobiliteit binnen jouw organisatie.

Electricea - Accessoires
accessoires

Maak het laden van elektrische voertuigen handiger en georganiseerder met onze hoogwaardige laadaccessoires. We bieden een waaier aan laadkabels en handige opbergsystemen, evenals duidelijke laadaanduidingen om het laadproces soepel te laten verlopen. Met onze laadaccessoires maak je het laden van elektrische voertuigen praktischer, georganiseerder en veiliger. Of je nu thuis, op het werk of onderweg bent, onze hoogwaardige laadkabels, opbergsystemen en laadaanduidingen zorgen voor een moeiteloze laadervaring.