Electricea
Voor wie ?
We helpen u graag op weg om uw wagenpark duurzamer te maken en wel om volgende redenen ...


Duurzaamheid als strategische keuze

De zorg voor de planeet wordt alsmaar belangrijker. Niet enkel de overheden, maar ook wij als ondernemers moeten bewust omgaan met de middelen die de natuur ons ter beschikking stelt. Dus waarom niet vandaag al beginnen met het verduurzamen van de mobiliteit van uw onderneming? Bij het selecteren, opzetten en beheren van laadinstallaties kunnen we je met raad en daad bijstaan.


Kostenbesparing

Als we het totale kostenplaatje van autorijden even bekijken gedurende de volledige gebruikscyclus, inclusief zaken zoals o.a. onderhoud, taksen, verzekeringen, banden, fiscale aftrekbaarheid, brandstof (elektriciteit/benzine), dan blijken ondernemingen, zelfstandigen en vrije beroepers vaker voordeliger af met een elektrisch voertuig. Verder zijn de laadkosten bij het laden aan eigen laadstation een stuk lager dan bij het laden aan openbare stations. Bovendien zorgt het gebruik van de Electricea Energy Guard voor een zo efficiënt mogelijk energieverbruik.


Extra service voor werknemers en bezoekers

Laadpalen installeren aan je bedrijf draagt niet alleen bij tot het groene imago van je onderneming, maar zorgt bovendien voor een extra service voor werknemers en bezoekers. Je werknemers kunnen hun bedrijfswagen laden tijdens de werkuren, maar het installeren van laadpalen kan ook een middel zijn om extra bezoekers aan te trekken gezien ze bij jouw hun elektrische wagen kunnen opladen. Laadpalen kunnen dus ook ingezet worden als extra middel in de ‘war for talent’.


Maak je onderneming klaar voor de toekomst

Samen bekijken we welke laadoplossing het beste bij jouw onderneming past. Door onze jarenlange ervaring weten we perfect welke laadopties en infrastructuur optimaal geschikt zijn. We houden hierbij rekening met jouw huidige en jouw toekomstige laadbehoefte. Eens de keuzes gemaakt zijn, nemen we de planning, organisatie en uitvoering in handen. Zo maak je zorgenloos de transitie naar een meer duurzame mobiliteit voor jouw onderneming.


Fiscaal interessant

Laadstations installeren blijft tot op heden voor ondernemingen nog steeds fiscaal interessant. Onze specialisten volgen de wetgeving op vlak van elektrische mobiliteit, laadinstallaties, enz... op de voet. We zorgen er voor dat je steeds beschikt over de meest accurate informatie die relevant is voor jou.


Interesse ?

Laten we eens praten ...