Laadstations aan de muur

Elegant laadstation aan de muur gemonteerd.

Met ons productaanbod, de Power en de Duo Power, geven we je de keuze tussen één of twee laadpunten, zodat je kunt kiezen welke het beste past bij je behoeften voor het opladen van elektrische voertuigen.

Specs

  • 1x of 2x 22 kW power range
  • OLED display
  • RFID built-in reader
  • MID certified kWh meter
  • RCD-B protection
Power
electricea - Power
Electricea - zakelijke laadpalen

Altijd & overal toegang tot je data

Onze app

Real-time toegang tot je verbruik

Met onze geüpdatete mobiele app heb je altijd en overal real-time toegang tot de informatie over jouw laadpas. Je kunt eenvoudig zien waar je met de Electricea laadpas kunt laden, controleren of de laadpunten beschikbaar zijn en het geldende tarief bekijken. Blijf op de hoogte van jouw laadactiviteiten en beheer jouw elektrische mobiliteit met gemak.
 

appstore download playstore download

Onze platformen

Onze verbruiksplatformen

Efficiënt beheer van jouw laadstations en laadpassen was nog nooit zo eenvoudig dankzij onze geavanceerde beheerplatformen. Met onze intuïtieve en krachtige tools kun je moeiteloos al jouw laadinfrastructuur beheren. Vereenvoudig jouw facturatieproces door het genereren van gedetailleerde rapporten van het laadgedrag en -verbruik. Hiermee kun je nauwkeurige kostenallocatie, facturatie en kostenanalyse uitvoeren voor jouw werknemers of klanten.
 

login

@HOME

Laadoplossingen voor uw werknemers

Bied jouw werknemers de mogelijkheid om thuis moeiteloos hun elektrische voertuigen op te laden met onze praktische en handige laadoplossingen. Met onze thuislaadoplossingen zorg je ervoor dat jouw werknemers altijd toegang hebben tot een betrouwbare laadinfrastructuur, waar ze ook wonen.
 

offerte aanvragen

Electricea - Laadpassen
laadpassen

Laad je elektrisch voertuigen snel en eenvoudig op met onze handige laadpassen. Onze laadpassen geven jou en jouw werknemers toegang tot een uitgebreid netwerk van laadstations, zowel nationaal als internationaal. Met onze laadpassen krijg je de vrijheid en flexibiliteit om je elektrische voertuigen op te laden bij diverse laadstations. Dit zorgt niet alleen voor gemak, maar stimuleert ook de integratie van elektrische mobiliteit binnen jouw organisatie.

Electricea - Accessoires
accessoires

Maak het laden van elektrische voertuigen handiger en georganiseerder met onze hoogwaardige laadaccessoires. We bieden een waaier aan laadkabels en handige opbergsystemen, evenals duidelijke laadaanduidingen om het laadproces soepel te laten verlopen. Met onze laadaccessoires maak je het laden van elektrische voertuigen praktischer, georganiseerder en veiliger. Of je nu thuis, op het werk of onderweg bent, onze hoogwaardige laadkabels, opbergsystemen en laadaanduidingen zorgen voor een moeiteloze laadervaring.