Laadstations aan de muur

Elegant laadstation aan de muur gemonteerd.

Met ons productaanbod, de Power en de Duo Power, geven we je de keuze tussen één of twee laadpunten, zodat je kunt kiezen welke het beste past bij je behoeften voor het opladen van elektrische voertuigen.

Specs

  • 1x of 2x 22 kW power range
  • OLED display
  • RFID built-in reader
  • MID certified kWh meter
  • RCD-B protection
Power
electricea - Power
Electricea - zakelijke laadpalen

Vermijd overbelasting van het net

Continue monitoring van het beschikbare vermogen

Dankzij de Electricea Energy Guard wordt het restvermogen die beschikbaar is op elk moment gemeten. Het beschikbare vermogen wordt doorgestuurd naar de laadpaal om zo overbelasting te vermijden.

Toepasbaar bij modellen:

  • Flow
  • (Duo)Power
  • Stream
     
Energy guard

@HOME

Laadoplossingen voor uw werknemers

Bied jouw werknemers de mogelijkheid om thuis moeiteloos hun elektrische voertuigen op te laden met onze praktische en handige laadoplossingen. Met onze thuislaadoplossingen zorg je ervoor dat jouw werknemers altijd toegang hebben tot een betrouwbare laadinfrastructuur, waar ze ook wonen.
 

offerte aanvragen

Altijd & overal toegang tot je data

Onze app

Real-time toegang tot je verbruik

Met onze vernieuwde mobiele app heb je altijd en overal realtime toegang tot informatie over je laadpas. Je kunt eenvoudig zien waar je kunt opladen met de Electricea laadpas, checken of er laadpunten beschikbaar zijn en het geldende tarief bekijken. Blijf op de hoogte van je laadactiviteiten en beheer je elektrische mobiliteit met gemak.

 

appstore download playstore download

Onze platformen

Onze consumentenplatforms

Het effectief beheren van je oplaadstations en -kaarten is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij onze geavanceerde beheerplatformen. Met onze intuïtieve en krachtige tools kunt u moeiteloos uw volledige oplaadinfrastructuur beheren. Vereenvoudig uw factureringsproces door gedetailleerde rapporten over laadgedrag en verbruik te genereren. Zo kunt u nauwkeurige kostentoewijzing, facturering en kostenanalyse uitvoeren voor uw werknemers of klanten.

login