Premium zakelijke laadpalen

Deze knappe laadzuil ziet er net iets anders uit dan de doorsnee laadpaal. Ze springt in het oog door haar elegant en krachtig ontwerp. Ze kan voorzien worden van twee connectoren maar ook met vaste krulsnoeren, voor extra gebruiksgemak. Door weer en wind bewijst dit laadstation dat design, functionaliteit, eenvoud en kwaliteit hand in hand kunnen gaan. Wanneer je als bedrijf op zoek bent naar laadinfrastructuur met net dat tikkeltje meer, dan zal de Electricea laadzuil je niet teleurstellen.
 

Specs

  • 2x22 kW power range
  • OLED display
  • RFID built-in reader
  • MID certified kWh meter
  • RCD-B protection
Flow
laadpaal electricea
Electricea - bornes de recharge pour entreprises
Electricea - bornes de recharge pour entreprises

Vermijd overbelasting van het net

Continue monitoring van het beschikbare vermogen

Dankzij de Electricea Energy Guard wordt het restvermogen die beschikbaar is op elk moment gemeten. Het beschikbare vermogen wordt doorgestuurd naar de laadpaal om zo overbelasting te vermijden.

Toepasbaar bij modellen:

  • Flow
  • (Duo)Power
  • Stream
     
Energy guard

@HOME

Laadoplossingen voor uw werknemers

Bied jouw werknemers de mogelijkheid om thuis moeiteloos hun elektrische voertuigen op te laden met onze praktische en handige laadoplossingen. Met onze thuislaadoplossingen zorg je ervoor dat jouw werknemers altijd toegang hebben tot een betrouwbare laadinfrastructuur, waar ze ook wonen.
 

offerte aanvragen

Altijd & overal toegang tot je data

Onze app

Real-time toegang tot je verbruik

Met onze geüpdatete mobiele app heb je altijd en overal real-time toegang tot de informatie over jouw laadpas. Je kunt eenvoudig zien waar je met de Electricea laadpas kunt laden, controleren of de laadpunten beschikbaar zijn en het geldende tarief bekijken. Blijf op de hoogte van jouw laadactiviteiten en beheer jouw elektrische mobiliteit met gemak.
 

appstore download play download

Onze platformen

Onze verbruiksplatformen

Efficiënt beheer van jouw laadstations en laadpassen was nog nooit zo eenvoudig dankzij onze geavanceerde beheerplatformen. Met onze intuïtieve en krachtige tools kun je moeiteloos al jouw laadinfrastructuur beheren. Vereenvoudig jouw facturatieproces door het genereren van gedetailleerde rapporten van het laadgedrag en -verbruik. Hiermee kun je nauwkeurige kostenallocatie, facturatie en kostenanalyse uitvoeren voor jouw werknemers of klanten.
 

login