All-in-one
laadoplossingen

Onze all-in-one laadoplossingen omvatten alle essentiële componenten en functies die nodig zijn voor een volledig operationeel laadsysteem. Dit omvat de laadstations zelf, de bijbehorende hardware, zoals kabels en connectoren, en de benodigde software en applicaties voor monitoring, beheer en facturering.
 

offerte aanvragen

Onze services

1

Snelle en effectieve ondersteuning

Onze toegewijde supportmedewerkers zijn goed getraind en hebben diepgaande kennis van onze laadoplossingen. Ze kunnen je snel en efficiënt bijstaan, of het nu gaat om het oplossen van een technisch probleem, het verstrekken van gebruikersinstructies of het bieden van algemene assistentie.

2

Gebruiksvriendelijke modellen en tools

Onze modellen en tools zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten. Of je nu een eigenaar van een wagenpark bent, een facilitair manager of een individuele elektrische voertuiggebruiker, we hebben oplossingen die aan jouw specifieke behoeften voldoen.

3

Betrouwbare partner

We begrijpen dat een betrouwbare laadinfrastructuur essentieel is voor jouw dagelijkse activiteiten. Daarom streven we ernaar om jou een ongeëvenaarde klantenservice te bieden, zodat je met een gerust hart kunt vertrouwen op onze ondersteuning.

Electricea - Laadpassen
laadpassen

Laad je elektrisch voertuigen snel en eenvoudig op met onze handige laadpassen. Onze laadpassen geven jou en jouw werknemers toegang tot een uitgebreid netwerk van laadstations, zowel nationaal als internationaal. Met onze laadpassen krijg je de vrijheid en flexibiliteit om je elektrische voertuigen op te laden bij diverse laadstations. Dit zorgt niet alleen voor gemak, maar stimuleert ook de integratie van elektrische mobiliteit binnen jouw organisatie.

Electricea - Accessoires
accessoires

Maak het laden van elektrische voertuigen handiger en georganiseerder met onze hoogwaardige laadaccessoires. We bieden een waaier aan laadkabels en handige opbergsystemen, evenals duidelijke laadaanduidingen om het laadproces soepel te laten verlopen. Met onze laadaccessoires maak je het laden van elektrische voertuigen praktischer, georganiseerder en veiliger. Of je nu thuis, op het werk of onderweg bent, onze hoogwaardige laadkabels, opbergsystemen en laadaanduidingen zorgen voor een moeiteloze laadervaring.

ONZE APP

Real-time toegang
tot je verbruik

Met onze geüpdatete mobiele app heb je altijd en overal real-time toegang tot de informatie over jouw laadpas. Je kunt eenvoudig zien waar je met de Electricea laadpas kunt laden, controleren of de laadpunten beschikbaar zijn en het geldende tarief bekijken. Blijf op de hoogte van jouw laadactiviteiten en beheer jouw elektrische mobiliteit met gemak.
 

 

get on os play store

Waarom Electricea?

Lightening fast responsiveness

Tijd is cruciaal wanneer het gaat om het beheren en oplossen van eventuele vragen of problemen met betrekking tot jouw laadinfrastructuur.

Lightening fast responsiveness

Aesthetically pleasing

Onze laadoplossingen zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Aesthetically pleasing

Exclusive Benelux

Electricea is exclusief te verkrijgen in de Benelux en biedt zo de mogelijkheid om de markt op een andere manier te benaderen.

Exclusive Benelux

Part of the urban infrastructure

Als onderdeel van de stedelijke infrastructuur bieden onze laadpunten gebruikersgemak en toegankelijkheid voor zowel bewoners als bezoekers.

Part of the urban infrastructure

Modern charging infrastructure

Door laadinfrastructuur beschikbaar te maken, dragen we bij aan de groei van elektrische mobiliteit en duurzaam transport.

Modern charging infrastructure
Niet gevonden wat je zocht? contacteer ons

Services voor installateurs

Electricea certified partner

  • Snelle levering & ruime voorraad
  • Opleiding op maat: Electricea Certified program
  • Persoonlijke support en ondersteuning
  • Toegang tot kennisdatabank en technische FAQ via platform
  • Exclusiviteit in BeNeLux

partner worden