alle realisaties

Cardoen Kortrijk
Eigen installaties

Cardoen heeft besloten om laadoplossingen van Electricea te gebruiken vanwege de snelle groei van elektrische voertuigen op de markt. Met deze laadoplossingen kunnen ze de voertuigen die ze verkopen snel en betrouwbaar opladen. Bovendien hebben de medewerkers van Cardoen Kortrijk ook toegang tot deze laadstations. Daarnaast hebben ze ervoor gekozen om hun laadstations open te stellen voor het publiek.

  • Electricea Power (Single)
  • Kuurne

Quote

 

Solar-Future 

Wij zijn heel tevreden over onze laadpaal!  Correcte communicatie, levering en service, allemaal troeven die in het voordeel van Electricea spelen.

 

Van offerte tot installatie verliep alles met Electricea vlot & duidelijk. Elke vraag werd met plezier beantwoord en bijkomend advies was geen enkel probleem.Ook in dagelijks gebruik werkt het toestel handig en kan de programmatie eenvoudig aangepast worden. Dus zijn we ook heel tevreden van de service na-verkoop.

 

IEG - G. Martin: Alles verliep zeer soepel bij de installatie van de laadstations.
Het contact met de vertegenwoordiger was erg gemakkelijk en het feit dat hij beschikbaar was, betekende dat we snel konden communiceren en de dingen in gang konden zetten zoals we wilden. De snelheid van de installatie werd ook erg gewaardeerd, waardoor we snel konden reageren op de vraag op onze locaties.

De laadpalen (FLOW) zien er goed uit en werken goed. We zijn ook blij met de software die ons toegang geeft tot onze oplaadsessies.