Awardwinning moduleerbare laadpaal

Dankzij het modulaire ontwerp past de Pulse zich eenvoudig aan de plek aan waar je hem wilt installeren, qua uiterlijk, qua functies, en qua versie. Het installatieproces zelf kan tot 15 minuten duren. Door de extra Energy Guard 3.0 aan te sluiten, wordt het mogelijk om het stroomverbruik tussen de lader en je thuisapparaten te balanceren.

Zowel met als zonder vaste kabel mogelijk.

Specs

  • Eenvoudige installatie in 15 minuten
  • Overal monteerbaar
  • Maximaal laadvermogen tot 22kW
  • Wifi*, Lan en 4G-Comunnicatie
  • LED lijn bovenaan t.b.v. statusindicatie

 

Pulse
pulse  lumina
pulse paal
pulse auto

Vermijd overbelasting van het net

Continue monitoring van het beschikbare vermogen

Dankzij de Electricea Energy Guard wordt het restvermogen die beschikbaar is op elk moment gemeten. Het beschikbare vermogen wordt doorgestuurd naar de laadpaal om zo overbelasting te vermijden.

Toepasbaar bij Pulse-model.

pulse energy guard

pulse energy guard

@HOME

Laadoplossingen voor uw werknemers

Bied jouw werknemers de mogelijkheid om thuis moeiteloos hun elektrische voertuigen op te laden met onze praktische en handige laadoplossingen. Met onze thuislaadoplossingen zorg je ervoor dat jouw werknemers altijd toegang hebben tot een betrouwbare laadinfrastructuur, waar ze ook wonen.
 

offerte aanvragen

Altijd & overal toegang tot je data

Onze app

Real-time toegang tot je verbruik

Met onze geüpdatete mobiele app heb je altijd en overal real-time toegang tot de informatie over jouw laadpas. Je kunt eenvoudig zien waar je met de Electricea laadpas kunt laden, controleren of de laadpunten beschikbaar zijn en het geldende tarief bekijken. Blijf op de hoogte van jouw laadactiviteiten en beheer jouw elektrische mobiliteit met gemak.
 

appstore download play download

Onze platformen

Onze verbruiksplatformen

Efficiënt beheer van jouw laadstations en laadpassen was nog nooit zo eenvoudig dankzij onze geavanceerde beheerplatformen. Met onze intuïtieve en krachtige tools kun je moeiteloos al jouw laadinfrastructuur beheren. Vereenvoudig jouw facturatieproces door het genereren van gedetailleerde rapporten van het laadgedrag en -verbruik. Hiermee kun je nauwkeurige kostenallocatie, facturatie en kostenanalyse uitvoeren voor jouw werknemers of klanten.
 

login