alle realisaties

Garage Vienne
certified installer - Eigen installatie

Deze mooie realisatie van onze Certified Installer “GH Elek”uit Anzegem, kwam tot stand op het bedrijfsterrein van Garage Vienne. De twee dubbele laadzuilen sluiten met hun design naadloos aan op deze knappe site. 

Nog een prachtige prestatie van onze expert Guy H. met een verrassend resultaat en gedaan volgens de regels van de kunst!

 

  • 2X Flow's
  • 4 laadpunten

Quote

 

Solar-Future 

Wij zijn heel tevreden over onze laadpaal!  Correcte communicatie, levering en service, allemaal troeven die in het voordeel van Electricea spelen.

 

Van offerte tot installatie verliep alles met Electricea vlot & duidelijk. Elke vraag werd met plezier beantwoord en bijkomend advies was geen enkel probleem.Ook in dagelijks gebruik werkt het toestel handig en kan de programmatie eenvoudig aangepast worden. Dus zijn we ook heel tevreden van de service na-verkoop.

 

IEG - G. Martin: Alles verliep zeer soepel bij de installatie van de laadstations.
Het contact met de vertegenwoordiger was erg gemakkelijk en het feit dat hij beschikbaar was, betekende dat we snel konden communiceren en de dingen in gang konden zetten zoals we wilden. De snelheid van de installatie werd ook erg gewaardeerd, waardoor we snel konden reageren op de vraag op onze locaties.

De laadpalen (FLOW) zien er goed uit en werken goed. We zijn ook blij met de software die ons toegang geeft tot onze oplaadsessies.