Electricea
Wat ?

Oplossingen

Electricea biedt professionele laad- en energieoplossingen. Als merkonafhankelijke leverancier hebben we een oplossing voor elke situatie en elk budget. Of het nu gaat om een laadstation bij u thuis of een geïntegreerde oplossing op uw bedrijf voor opwekking, opslag, beheer en verbruik van uw energiestromen. Wij maken alles inzichtelijk en beheerbaar. Van levering tot installatie en van administratie tot facturatie: één totaalleverancier, één aanspreekpunt, één geïntegreerde oplossing.

Daarnaast zijn de EV specialisten van Electricea ook in te huren voor workshops, trainingen en kennissessies rondom elektrisch rijden en energiebeheer. Zij delen graag hun kennis en ervaring met andere geïnteresseerden.

Voor de Automotive branche heeft Electricea een uniek concept opgezet, waarin de producten en diensten worden gecombineerd. Elk garagebedrijf, -netwerk of concessie kan uit een 'menukaart' kiezen wat het beste bij de onderneming past. Vanaf dag één kunt u uw klanten een laadstation aanbieden, zonder contractuele verplichtingen.  U kunt hierdoor eenvoudig meegroeien in de transitie naar EV's en al naar gelang de vraag uit uw (lokale) markt groeien qua kennis en mogelijkheden. U investeert in wat rendeert.